Compania Gram Ecohaus

Echipa Gram Ecohaus multumeste tuturor colaboratorilor si partenerilor de afaceri

Fara ei nu ar fi fost posibile toate reusitele noastre

ing Gramada Luara

Inginer - Laura Iona Gramada

 

  GRAM ECOHAUS SRL BACAU este continuatoarea traditiei de peste un deceniu in domeniul proiectarii structurale a firmei GRAM CONSTRUCT SRL si a expertizei in domeniu a presedintei acestor firme, ing. Laura Ioana Gramada.
   Castigatoare, in vara anului 2019, a locului 1 pe judetul Bacau si a locului 3 pe Moldova in cadrul sesiunii de finantare a noilor idei de afaceri, ing. Laura Ioana Gramada activeaza de doua decenii in domeniul proiectarii structurale, conducerii de proiecte cu bani europeni, implementarii de solutii software si tehnologii moderne in proiectarea constructiilor. Progresul tehnologic si noile prevederi legislative la nivel european fac necesara extinderea activitatii de proiectare structural catre un domeniu de mare viitor, si anume constructiile pasive.
  Absolventa a cursurilor de specialitate desfasurate sub egida institutului german de tehologie pasiva, ing. Laura Ioana Gramada si intreg colectivul de ingineri, arhitecti si specialist in constructii implicati in activitatea GRAM ECOHAUS continua sa consolideze reputatia foarte buna a acestei firme in domeniul structural. Sutele de clienti pe care grupul GRAM i-a servit in mai bine de 13 ani de activitate stau dovada a profesionalismului si dedicatiei care sunt puse in slujba clientilor, persoane particulare sau juridice. !